До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоботи, які стануть головною інвестицією сезону

Дух сімдесятих, який уже давно не дає дизайнерам спокою, задає настрій і цього осінньо-зимового сезону. Одним із найяскравіших повернень стала поява чобіт з вільною халявою в останніх колекціях і стритстайл-хроніці.

Це позачасова модель, яка вже не один раз засвідчила власну універсальність, адже однаково ефектний вигляд вони мають і зі спідницями різної довжини, і з вузькими штанами. Тож, якщо хочеться скласти канонічний образ у стилі 1970-х, можна надихнутися прикладом Каролін де Мегре, яка до чорної сукні довжини міді підібрала чоботи з брижами відтінку карамелі, м’яку сумку і крислатий капелюх. Загалом поєднання таких спідниць і суконь із чоботами гармошкою — це класика, яка прикрасить будь-який осінньо-зимовий гардероб.

Реклама

У колекціях брендів також представлено чимало моделей у стилі 1970-х. Зокрема, італійський бренд AGL пропонує наймінімалістичнішу версію цього тренду — їхні бежеві чоботи на невеликих підборах можна носити абсолютно з усім, Jimmy Choo додали трохи зухвалості за допомогою пітонового принту, у Paris Texas найпомітніші брижі, а Chloe чудово комбінують замшу зі шкірою.

<b>Boots_70th</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.