До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З яким взуттям поєднувати сукні довжини міді

У колекціях сезону осінь-зима 2020/21 сукні опинилися в самому центрі уваги дизайнерів. Багато хто з них сфокусувався на довжині міді — жіночній і практичній водночас. Ми зібрали найцікавіші поєднання таких суконь з різноманітним взуттям, що допоможуть максимально урізноманітнити зимовий гардероб.

Michael Kors Collection осінь-зима 2020/21
Ошатна сукня + армійські черевики

Носити ошатні сукні тепер особливо нікуди, але хто сказав, що з вечірніх їх не можна перетворити на повсякденніші? Зробити це можна за допомогою армійських черевиків, брутальність яких урівноважить образ.

Реклама
Valentino осінь-зима 2020/21
Бохо-настрій

Шанувальники богемного стилю, який зазвичай асоціюються з літньою порою, можуть не зраджувати власні звички і з настанням холодів. Сукня у стилі бохо + замшеві чоботи на масивних підборах матимуть разом чудовий вигляд, а вдалий приклад такого дуету можна підглянути в новій колекції Celine.

Celine осінь-зима 2020/21
Флер 1950-х

Якщо хочеться створити максимально жіночний образ разом із сукнею довжини міді й чоботами, то варто звернути увагу на осінньо-зимову колекцію Fendi. Сильвія Вентуріні-Фенді продемонструвала образ в найкращих традиціях 1950-х, коли спідниця-дзвін без зайвих деталей гармонує з вишуканими атласними чоботами.

Fendi осінь-зима 2020/21
Ковбойські чоботи + вінтажний принт

В осінньо-зимовій колекції Etro представлений чудовий приклад, як вписати в осінній гардероб літній пасторальний настрій. Їхня формула складається з комфортної сукні довжини міді з вінтажним принтом і аксесуарів у ковбойському стилі — у міру грубих чобіт, широкого ременя й капелюха.

Etro осінь-зима 2020/21
Битва фактур

Образ із колекції Rochas точно надихне дістати із шафи сукню з розкішною фактурою і сміливо вдягнути її з улюбленими осінніми черевиками, і що грубішими вони будуть, то краще.

Rochas осінь-зима 2020/21

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.