До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших ременів сезону осінь-зима 2019/2020

З великим попитом на жакети маскулінного крою, штани з високою посадкою і сукні з підкресленою лінією талії, популярність ременів значно зросла. Серед наймодніших аксесуарів цієї осені – моделі у стилі вестерну, ремені-ланцюжки з десятків кілець, суворі варіанти, що відсилають до естетики 1990-х років, широкі моделі з великими пряжками у стилі 1980-х і подовжені ремені, які можна обмотати навколо талії кілька разів. Vogue.ua зібрав 5 головних ременів сезону осінь-зима 2019/2020 і показав, як їх носять героїні streetstyle-хронік.

Streetstyle
Ланцюжки

Цієї осені під модний приціл потрапили ремені-ланцюги – від моделей з масивних кілець до елегантних, ледь помітних ланцюжків. Модниці з легкістю можуть вписати такі пояси в будь-який образ. Так, streetstyle-зірки одягають їх на об'ємні осінні жакети, прикрашають ними силуетні трикотажні сукні і мінімалістичні спідниці з плісе. Дівчата вибирають ремені-ланцюжки не з практичного та функціонального поглядів, а для завершення модного осіннього образу.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
У стилі вестерну

Ковбойські ремені, просочені естетикою американських вестернів, цієї осені займають провідну позицію на вулицях головних столиць моди. Дівчата поєднують такі пояси з козаками і подовженими жакетами, розшитими фантазійними візерунками у манері Дикого Заходу, зі шкіряними штанами і ковбойськими капелюхами.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Чоловічі

Лаконічні чорні ремені, виконані у манері чоловічих брючних моделей, в новому сезоні повернулися в гардероби модниць. Дівчата, які віддають перевагу чоловічому стилю, охоче застосовують цей аксесуар з епохи 1990-х у сучасних образах. Модниці використовують ремінь, як фінальний акцент образу і додають його до штанів різних фасонів – від палаццо до бананів.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
1980-і

Гіперболізована лінія плеча, зухвала довжина міні, підкреслена лінія талії і провокаційне декольте – все це про 1980-і. Широкі ремені з великими пряжками, які полюбили багато знаменитостей, серед яких Ельза Госк і Емілі Ратаковські, є вінтажним елементом цієї епохи. Дівчата одягають масивні аксесуари в парі з брючними костюмами, подовженими піджаками і повітряними сукнями з об'ємними рукавами і V-подібним вирізом. Варто спробувати.

Streetstyle
Streetstyle
Ельза Госк
Подовжені моделі

Довгі шкіряні ремені або тканинні пояси, одягнені на піджаки, пальта чи сукні – новий модний прийом streetstyle-активісток. Модниці від Парижа до Нью-Йорка взяли на озброєння кілька варіацій стильного аксесуара і застосовують його відповідно до настрою. Одні дівчата воліють ремінь з пряжкою у формі підкови Bottega Veneta, який легко заприятелював з масивними черевиками і чоловічим блейзером, тоді як інші вибирають лаконічну подовжену модель, обмотану навколо талії в монохромному образі. Треті ж граються на контрастах – поєднують фактурну тканинну модель з шовковим костюмом.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua зібрав 20 наймодніших ременів сезону осінь-зима 2019/2020.

<b>ремни предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.