До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскар 2019: все, що потрібно знати про прикраси Леді Ґаґи

Для 91-ї церемонії вручення нагород "Оскар" Леді Ґаґа вибрала розкішну чорну сукню з вузьким корсетом і оголеними плечима Alexander McQueen. Образ співачки, що стала акторкою і отримала заповітну статуетку за композицію до фільму "Зірка народилася", доповнили високі рукавички і неймовірне кольє Tiffany.

Головним героєм коштовності став чудернацький жовтий діамант, який вперше виявили 1877 року, після чого він став однією з головних легенд ювелірного Дому. Камінь показували на Всесвітній виставці 1983 року, а також знімали в рекламних матеріалах для фільму "Сніданок у Тіффані", ще він був представлений в Musee des Arts Decoratifs у Парижі в середині дев'яностих. Незважаючи на свою сторічну історію, цей діамант носили тільки три жінки: світська дама місіс Мері Вайтгаус, Одрі Гепберн, а тепер і Леді Ґаґа. Кольє, яке співачка і акторка приміряла на церемонію "Оскар 2019" створене з білих діамантів загальною вагою в 100 карат, а його вартість перевищує 30 мільйонів доларів.

Реклама

Користувачі в мережах вже встигли порівняти голлівудський шик Леді Ґаґи з образом Одрі Гепберн, адже співачка не тільки наділа те саме кольє, але і повторила елементи зачіски і загальний настрій образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.