До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

On fire: як пройшов ювелірний маркет Guzema

11 липня відбувся суботній ювелірний маркет бренду Guzema Fine Jewelry. Серед хмарочосів у центрі Києва команда бренду влаштувала справжній оазис, де можна було приміряти прикраси з різних колекцій марки, отримати консультацію зіркового стиліста, сховавшись після цього в тіні дерев з коктейлем і фруктами.

Валерія Гузема і Маша Єфросиніна

"Pop-up маркет був присвячений пожежі, що трапилася напередодні в нашому шоу-румі. Це для нас новий виклик, якоюсь мірою складний період, але я не хочу засмучуватися, тому ми вирішили зробити невелику вечірку для близьких друзів бренду. Зізнаюся, що мені складно уявити цей життєвий етап без підтримки моїх людей, моїх друзів, моєї команди й усіх гостей, які були поруч із нами цього дня. Вірю в краще", — розповідає Валерія Гузема.

Реклама
Валерія Гузема
Вибрати для себе нову прикрасу, підтримати улюблений бренд і просто добре провести час до Gyzema Fine Jewelry завітали Маша Єфросиніна, Ліза Юрушева, Віра Тітова, Надія Ельке, Артем Климчук, Фаїна Тедеєва, Катерина Любчик і багато інших шанувальників цих акуратних і мінімалістичних прикрас.

<b>Guzema_Market</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.