До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий бутік Van Cleef & Arpels у Києві

У квітні 2018 року Будинок високого ювелірного мистецтва Van Cleef & Arpels відкрив новий бутік у Києві. Новий простір розташований в історичному центрі на одній з найкрасивіших площ міста – Івана Франка. Елегантний інтер'єр, який відтворює унікальну атмосферу Van Cleef & Arpels виконаний в стилі приватних апартаментів.

М'які дивани та килими, журнальні столики і лампи в стилі "ар-деко", масивні люстри з білого скла і об'ємні портьєри – простий і елегантний інтер'єр виконаний в теплій гамі сірого і зеленого відтінків. Точкові світильники під скляними куполами підсвічують ювелірні шедеври, розкриваючи їх неповторну красу.

Реклама

У бутіку представлені: як колекції Будинку, що вже стали легендарними, включно з Alhambra® і Perlée®, так і твори Високого ювелірного мистецтва, що віддають данину улюбленим образам Van Cleef & Arpels – чарівній природі з її крихкими метеликами, чудовим квітам і казковим феям, далеким мандрам по міфічних містах і екзотичних куточках дикої природи. Також в бутіку створено простір, присвячений колекції годин Poetry of Time®, що включає в себе такі легендарні твори Будинку, як Poetic Complications® і Charms, на яких підвіска-талісман виблискує при кожному русі руки.

<b>ван клиф</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.