До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція сумок Etiquette від Prada

Легендарна й водночас наголошено скромна етикетка Prada на жіночому вбранні при всій своїй значимості до сих пір була помітною виключно власниці виробу. Нині Prada представляє нову сумку Etiquette, де ця етикетка – у модифікації з тисненої шкіри – прикрашає лицьовий бік виробу, вшита в шкіряну рамку за принципом текстильних ярликів, що нашиваються на устілки взуття Prada. Вперше в історії бренду блідо-блакитна фірмова бирка Prada, що раніше завжди лишалася невидимою на тильному боці виробу, опинилася зовні.

<b>Сумка прада</b>

Реклама

Цей безпрецедентний перетин внутрішнього та зовнішнього підкреслює тонкий зв’язок між творчими процесами створення колекцій аксесуарів та одягу Prada, зводячи дизайн Etiquette до історичних традицій бренду. Більше того, сама назва моделі Etiquette – що французькою означає "ярлик, етикетка" – підкреслює такий важливий для Prada принцип єдності внутрішнього та зовнішнього. Етикетка, зазвичай схована від сторонніх очей всередині одягу та взуття, сьогодні посідає чільне місце на сумках, підкреслюючи, що деталі аксесуара можуть набувати значення ікони стилю задовго до того, як сам аксесуар з плином часу стане такою іконою.

<b>сумка прада детали</b>

Читайте також:

10 главных деталей коллекции Prada весна-лето 2018​

По кругу: сумки с кольцами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.