До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші лофери сезону осінь-зима 2022/2023

Якщо ви шукаєте щось трохи легше й практичніше, ніж великі чоботи, які цього сезону було помітно всюди, і щось важче й масивніше, ніж балетки, тоді вам потрібні лофери. У нових колекціях осінь-зима 2022/2023 ви знайдете безліч модних моделей — від лоферів на масивній тракторній підошві до класичних варіантів на щодень.

Tod's

Пам’ятаєте лакові лофери на тракторній платформі Prada, які носили всі it girls? Нині ця модель набула вже культового статусу й навряд чи вийде з моди, тому сміливо можете її купувати. Ще одна модель, яка сподобалася модницям — лофери Versace, які часто streetstyle-зірки носили в парі з білими шкарпетками. Гейлі Бібер, Олекса Чанг, Кендал Дженнер та Зої Кравіц є шанувальницями цього охайного шкільного стилю й часто вибирають лофери для своїх виходів на щодень. Але, безумовно, перевершила всіх Крістен Стюарт, яка змінила свої елегантні туфлі на пару лоферів Chanel з білими шкарпетками, щойно зійшла з червоної доріжки премії "Оскар" минулого місяця.

Реклама
Miu Miu

У нових колекціях брендів ви можете також наглянути свіжі інтерпретації культового взуття на пласкому ходу. У Tod's представлена ​​модель на тракторній підошві з масивною пряжкою, яку марка пропонує поєднувати з в’язаними високими шкарпетками. Ferragamo запропонували ідеальні лофери на всі випадки життя — в міру суворі й зухвалі. Тим часом Coperni радять інвестувати в лаковане взуття, а Jill Sander — придивитися до небанальних пар з металевими носками. Якщо ж ви все-таки звикли вибирати позачасову класику, то найактуальніші моделі знайдете в колекціях Miu Miu та Bottega Veneta.

Ferragamo
Coperni

Все це засвідчує: байдуже, інвестуєте ви в класичні лофери, версії на платформі, з декором чи без, — маєте безліч способів стилізувати це модне взуття. Можете носити їх з короткими спідницями в складку, накрохмаленими сорочками й бомберами, надихнувшись стилем препі, а можете поєднувати з діловим брючним костюмом, синіми джинсами й трикотажем, і навіть з квітчастими сукнями.

Jil Sande
Bottega Veneta
Louis Vuitton

Vogue.ua. зібрав наймодніші лофери сезону осінь-зима 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.