До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 взуттєвих трендів у літній колекції Miraton

Promotion

Ні для кого не таємниця, що кожна дівчина, створюючи свій гардероб, хоче почуватися впевнено, комфортно й стильно, а взуття — важливий складник не тільки ефектного образу, але й чудового настрою. Пропонуємо розглянути сучасні тенденції, переосмислені ідеї й тренди минулих десятиліть, що повернулися. Інтернет-магазин взуття Miraton пропонує модницям стильне взуття в колекції весна-літо 2020 року, яке легко інтегрувати в будь-який гардероб.

Реклама
Підбор — артоб’єкт

На європейських і американських модних порталах незвичні, архітектурні підбори, подібні до артоб’єктів, називають "statement heels". Таке визначення натякає на їхню самодостатність і місткість, а отже підказує модницям, як та із чим їх носити. Босоніжки на таких підборах привертають погляди до ніг і здатні додати шарму навіть наймінімалістичнішому образу з простої білої футболки й джинсів.

Рекламна кампанія Miraton весна-літо 2020

<b>miraton каблук</b>

Квадратний носок

Привіт з 1990-х у вигляді взуття з квадратним мисом припаде до смаку тим, хто віддає перевагу зручності й практичності в "одному флаконі". Босоніжки, мюлі на високих підборах або стійких block heels — гідний супровід убрання в мінімалістичному стилі. Fashion-інсайдери вибирають таке взуття, легко комбінуючи його з брючними костюмами, асиметричними сукнями, шкіряними спідницями, укороченими прямими штанами й жакетами вільного крою.

Рекламна кампанія Miraton весна-літо 2020

<b>miraton квадратный мыс</b>

Настрій неон

Флуоресцентні, неонові кольори не поспішають залишати модний олімп цього літа, а отже саме час зважитися на такий яскравий експеримент. Найбезпечніший спосіб приміряти неоновий колір — підібрати стильне взуття або аксесуари. Неонові туфлі, мюлі, босоніжки або кросівки матимуть органічний вигляд як у компанії з розслабленими, неформальними ансамблями, так і з діловими образами. Такі шляхетні матеріали, як замша, глянсова шкіра, блискучий лак, натуральна рептилія вишукано передають насичений неоновий колір.

Рекламна кампанія Miraton весна-літо 2020

<b>miraton неон</b>

Спортивний шик

Босоніжки в спортивному стилі, декоровані урбаністичними елементами: вузлами, канатами, всілякими карабінами, репсовими стрічками — один з атрибутів нового погляду на моду, для якої головну роль відіграє свобода самовираження й комфорт. Спортивні босоніжки — бажаний предмет взуттєвого гардероба модниць, адже вони здатні зовсім змінити образ, зробити його динамічнішим і цікавішим.

Рекламна кампанія Miraton весна-літо 2020

<b>miraton спорт шик</b>

Слінгбеки

Модель лодочок із загостреним носком і ремінцем на п’яті, яка стала культовою в 50-х роках, знову з нами в цьому сезоні. "Слінгбеки" вибирають ікони стилю сучасності, монарші особи, перші леді, модні блогери й героїні streetstyle-хронік. Якщо раніше їх було заведено носити із суворим одягом: спідницею-олівцем, сукнею або костюмом, то сьогодні модниці вибирають злиття стилів. Дівчата взувають лодочки з відкритою п’ятою до велосипедок і маскулінного жакета, легких шифонових спідниць й об’ємних трикотажних джемперів, шкіряних штанів-карго й кроп-топів. До того ж така пара незамінна для прохолодного літа.

Рекламна кампанія Miraton весна-літо 2020

<b>слингбэки миратон</b>

Жіноче брендове взуття з колекції Miraton тішить не тільки актуальним дизайном, але й своєю зручністю та практичністю. Кожну модель створено за допомогою інноваційних технологій, що уособлюють високу якість і комфорт, тож літній асортимент взуття Miraton зачарує модниць найбажанішими парами цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.