До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lady Like: 15 елегантних сумок з нових колекцій

Осінь наближається швидше, ніж здається, тому час підготувати свій гардероб до цієї зустрічі. Почати можна з вибору сумки, яка буде однаково хорошою і зі строгими костюмами-двійками, і з обрізаними вручну джинсами, і сукнею-сорочкою.

Багато брендів цього разу наче змовилися і представили акуратні сумки невеликого розміру на жорстких коротких ручках. Самі сумки теж чудово тримають форму, тому в них не вдасться вмістити все і ще трішки, як часто хочеться.

Реклама

Такі сумки-ридикюлі були популярними в 1950-х роках. Тоді світ шаленів від естетики New Look і саме сумки строгих форм ідеально доповнювали сукні і жакети з підкресленою талією. Природно, що з часом вони трансформувалися, але загальний настрій – стриманий і аристократичний – залишився. 2019 року головні особливості цих сумок: приглушена кольорова гама (допускаються всі відтінки бежевого, коричневого, чорного), тяга до фактур рептилій – Little Liffner, By FAR і Loeffler Randall, а також використання ювелірних деталей – перли у Simone Rocha, декоративні пряжки у Dolce & Gabbana і Versace.

<b>LadyLikeBag_2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.