До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тріо найсильніших: нові моделі годинника Big Bang Sang Bleu II

Годинниковий Дім Hublot і лондонська тату-студія Sang Bleu знову об’єднують свої творчі можливості для створення барвистого тріо. Новий годинник Big Bang Sang Bleu II з кераміки тепер буде доступний у синьому, сірому й білому кольорах. У цих моделях компанія Hublot втілює архітектуру годинника, що кидає виклик традиціям і ще раз підкреслює видатні технічні досягнення бренду.

"Випуск годинника Sang Bleu II All Black у версії з кераміки минулого року дав нам змогу перейти до наступного етапу в роботі зі студією Sang Bleu, з якою ми співпрацюємо вже п’ять років. Три нові моделі знаменують собою ще одну сторінку в нашій історії. Вони є логічним продовженням оригінальної версії All Black і відкривають нові перспективи для цієї моделі, яка досі є унікальною. Об’ємна архітектура цього годинника в новій версії отримує свіже прочитання", — розповідає Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Реклама

Версії Big Bang Sang Bleu II в сірому, синьому й білому кольорах дають змогу по-новому оцінити архітектуру цієї моделі. Годинники з кераміки сірого кольору вирізняються сучасним дизайном, подібним до міських пейзажів сучасних мегаполісів. Версія з кераміки синього кольору відсилає до назви моделі, адже Sang Bleu в перекладі з французької означає "блакитна кров" — цей термін використовується в історичній літературі для позначення належності до дворянства. Третя версія має простий, але водночас багатогранний дизайн. Цей годинник діаметрально протилежний версії All Black, яку випущено торік. Їхній оригінальний відтінок — це сліпуча гра світла. Гранована архітектура безеля, корпусу й ремінця демонструє тонкі лінії й вигини годинника.

Кожну з нових версій Big Bang Sang Bleu II буде випущено обмеженою серією з 200 екземплярів. Ці моделі об’єднує корпус діаметром 45 мм, повністю виготовлений з високотехнологічної кераміки, що містить мануфактурний автоматичний хронограф UNICO. Годинник повністю розробили інженери й годинникарі Hublot. Він складається з 330 деталей, має функцію Flyback і 3-денний запас ходу. Кожна модель доповнена ремінцем з каучуку в тон, обладнаним системою One Click, що дає змогу легко змінити ремінець без використання будь-яких інструментів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.