До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасна жіночність: колекція взуття ALI SAULIDI весна-літо 2021

У новій жіночій колекції взуття дизайнер Алі Сауліді відходить від звичного яскраво вираженого футуризму й зосереджується на сучасній жіночності, яка, на думку дизайнера, поєднує силу й сексуальність.

"У новій колекції я вивчаю характер жінки, яка носить ALI SAULIDI. Вона може виявляти свою сексуальність і жіночність, коли захоче, і водночас бути незалежною й сильною. У нас була ідея показати через знімання особистість, прибрати все зайве, зосередитися на її внутрішньому світі", — розповідає Сауліді.

Реклама

Цей характер інтерпретований і в самому дизайні. Звичні масивні підбори змінила шпилька й kitten heel, які особливо акцентований вигляд мають спільно з геометричним носком і прямокутними елементами в п’ятковій зоні. Крім чобіт-панчіх і ботильйонів, до колекції ввійшли мінімалістичні туфлі й мюлі, а також кросівки й сандалі-в’єтнамки на масивній платформі. Доповненням стали прикраси з ювелірного сплаву: браслети й кольє, які підтримують загальну концепцію.

<b>ALI SAULIDI весна-лето 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.