До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які босоніжки купити цього літа

Літо таке коротке, що його просто не можна провести в негарному взутті, до того ж у колекціях модних брендів представлено безліч яскравих пар на будь-який смак. Справжнім гітом сезону стало взуття коштовних відтінків, яке хочеться зробити головною зіркою свого образу. Ми вибрали три пари, які стануть справжньою окрасою сезонного гардероба, і дібрали до них не менш ефектні прикраси в пару.

Мюлі Aquazurra
Бузок

Всі відтінки фіолетового — від ніжного бузкового до насиченої лаванди — цього літа очолюють списки ключових трендів, тому буде не важко знайти свій ідеальний тон. Нам подобається, як він поданий у колекції Aquazzura — стриманий колір становить правильний баланс із графічними лініями цієї пари. Кокетливості мюлям додає куля на підборах.

Реклама
Мюлі Aquazzura

Гладка сатинова текстура мюлів Aquazzura стане чудовим тлом для помітніших аксесуарів, наприклад, для діадеми у вигляді бабки з коштовними крилами, що так гарно переливаються на сонці.

Діадема Louis Maurices
Коштовний декор

"Самотній жінці часто не так просто йти по життю, тому до вибору туфель варто ставитися дуже обережно — вони допомагають скрасити нам цей нелегкий шлях", — була впевнена Керрі Бредшоу, головна героїня серіалу "Секс і місто", яка точно б оцінила слінгбеки Amina Muaddi насиченого смарагдового відтінку. Привертає ця пара увагу не тільки своїм кольором і фактурою, а й великою коштовною брошкою. Подібний декор перетворює будь-які туфлі на головний акцент образу, тож якщо є бажання привернути всю увагу до своїх ніг — це безпрограшний вибір.

Слінгбеки Amina Muaddi

Якщо стоїть завдання добитися wow-ефекту, тоді на допомогу прийдуть великі прикраси — радимо не соромитися й надівати разом кілька помітних коктейльних каблучок або навіть браслетів.

Прикраси RL Jewel
Тонкі підбори

Мода 2000-х тріумфально повернулася на модну арену вже кілька сезонів тому, а разом з нею дівчата згадали не лише про джинси з низькою посадкою, а й туфлі на вбивчо високих підборах. Однак не варто так лякатися — якщо 20 років тому подібне взуття можна було побачити навіть посеред робочого дня в задушливому офісі, то нині його вибирають лише з настанням вечора та для найкращих приводів. Як не крути, ноги в таких мають вигляд нескінченно довгих.

Босоніжки Saint Laurent

Графічність ліній цих босоніжок пропонуємо підкреслити за допомогою яскравих фактурних браслетів, колірна гама яких точково перегукуватиметься зі взуттям.

Браслети Loewe

Photographer: Roma Lansky @rl35mm
Production/Style: RL Jewel @rljewel
Make up: Soraya Moujehad @sosmuartist
Model: Vika Levina @vikalevina__

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.