До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні прикраси аукціону Sotheby’s Magnificent Jewels and Noble Jewels

15 листопада в Женеві відбудеться один з головних аукціонів Будинку Sotheby's – Magnificent Jewels and Noble Jewels. Захід присвячений найбільш ціннішим, рідкісним і дорогим прикрасам та камінню.

"Щоб прикраса потрапила саме на цей аукціон, вона повинна відповідати нашим суворим вимогам, так як Magnificent Jewels and Noble Jewels це лише найбільш "високі" коштовності й каміння, – розповідає Юлія Кастеллі, директор з продажу ювелірного відділу Sotheby's і засновник Julia Castelli Lifestyle Management, – наприклад, цього разу ми представляємо унікальний рожевий діамант в 37,30 карат, єдиний діамант такого кольору і такого розміру, який відзначили і сертифікували в GIA. Його знайшли в 2015 році і ще рік пішов на його ограновування. Тож це вперше, коли діамант The Raj Pink, the 37,30 carats Fancy Intense Pink постане на публіці. Також цього разу до нас повернулися жовті діаманти The Donnersmarck Diamonds. Діаманти Доннерсмарка свого часу прикрашали колекцію коштовностей герцогині Хенкель фон Доннерсмарк (1819-1884), більш відомої під ім'ям Паіва. Вона була однією з найбільш знаменитих паризьких куртизанок XIX століття. Десять років тому, коли проходив перший аукціон Magnificent Jewels and Noble Jewels, ці діаманти вже були у нас, й ось на десятиліття аукціону вони знову до нас повернулися".

Реклама
Бриллиант The Raj Pink, the 37,30 carats Fancy Intense Pink
Жовті діаманти The Donnersmarck Diamonds, Sotheby's

Спеціально для Vogue.ua Юлія Кастеллі вибрала головні прикраси Magnificent Jewels and Noble Jewels, які можна побачити до аукціону.

<b>сотбис женева</b>

Читайте також:

Що потрібно знати про сучасний світ High Jewellery

Річ дня: сумка Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.