До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День Cвятого Валентина: 5 подарунків для пар

Напередодні Дня Святого Валентина Vogue UA вибрав 5 універсальних подарунків, які гарантують вашій парі статус power couple і коментарі під фото з хештегом #relationshipgoals.

Сумка-сідло Dior

<b>dior saddle valentine</b>

Реклама

Культова сумка Saddle від Dior заново "винайдена", причому, в різних видах. Як для чоловіків, так і для жінок вона представлена і в шкірі, і в жакарді з принтом Dior Oblique. Також можна додатково придбати широкі ремінці з вишивкою, які додадуть стильного вигляду і дадуть змогу носити сумку по-різному. Saddle Bag виготовляють в Італії в найкращих ремісничих традиціях. Вишуканіший і елегантніший аксесуар годі й шукати.

Система нагрівання тютюну glo

<b>glo valetine</b>

glo™ – система нагрівання тютюну без виділення диму. Цей електронний пристрій нагріває спеціальні тютюнові стіки для створення аерозолю, що складається, в основному, з нікотину, гліцерину, ароматизаторів та води. У аерозолю, який вдихає користувач, натуральний тютюновий смак і приємний запах. Крім усього, glo – це також дуже стильний аксесуар. Зручний і невеликий, він влізе як у сумочку, так і в кишені штанів. Також glo представлений в різних кольорах. Можна вибрати рожевий для неї, а чорний для нього.

​Парфюми Gucci Guilty

<b>guilty</b>

Креативний директор Gucci, Алессандро Мікеле, порадував всіх, коли зробив Лану Дель Рей і Джареда Лето зірками нової рекламної кампанії аромату Gucci Guilty – Pour Femme (для неї) і Pour Homme (для нього). Після перегляду відео з музикантами неможливо позбутися думки, що цей аромат допоможе потрапити в романтичний і просочений ностальгією світ.

Гаманець Prada

<b>prada valen</b>

До Дня Святого Валентина Prada зробили колаборації з лос-анджелеською художницею Джеймі Лі Рірдін і створили спеціальний асортимент чоловічих та жіночих виробів. У компанії з покритими поцілунками сумками і культовими ключницями в формі губ і сердець для жінок, ілюстратор представила чоловічі гаманці з декоративними деталями і елегантні брелоки. Чудесна фантазія і невимушений стиль Рірдін на аксесуарах Prada – те, що треба, щоб порадувати один одного.

Кроcівки Yeezy Boost 350 V2 Triple White

<b>yeezy valentine</b>

Каньє Вест спільно з Аdidas також зробили подарунок шанувальникам кросівок Yeezy – перший дроп Boost 350 V2 Triple White, який представлять в необмеженому тиражі. Лаконічний дизайн, мінімум деталей й інноваційні технології, які роблять пару довговічною – нарешті можна стати володарем Yeezy, і для цього не проводити в черзі багато часу чи купувати їх у рисейлерів в рази дорожче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.