До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір в колекціях ювелірних і механічних годинників #SIHH2018

Кольоровий годинник – тренд, який ефектно впроваджують в колекціях ювелірних і механічних годинників # SIHH2018

Текст: Тетяна Соловей

Реклама

Колекція Piaget Posession стала годинниковим продовженням ювелірного бестселера марки – перснів з обідком, що обертається. Годинникові моделі Posssion оснащені обертовим безелем, фірмовими кольоровими циферблатами з виробного каміння – ляпіс-лазур, сердолік, бірюза і малахіт – і змінними кольоровими ремінцями, тож тотал-лук в одному відтінку можна змінити на різнобарвний. Палітра нової колекції – виключно яскрава, як живопис Гокні.

Годинник Possession, корпус з рожевого золота з 42 діамантами, ремінець з алігатора, Piaget

У лінійці Hermès Arceau, створеної в 1978, – оновлення. Циферблат чотирьох моделей Arceau Casaque прикрашає абрис коня і симетричний мотив "шеврон". Майстри надихалися дитячою грою з фішками-конячками, і самі грали в процесі: складну техніку виїмчастої емалі використовували з більш простим матеріалом – лаком. Моделі доповнені однотонними ремінцями чистих кольорів, які нагадують про колірні експерименти авангардистів початку 20 століття на кшталт Соні Деллон.

Годинник Arceau Casaque, корпус зі сталі, циферблат виконаний в техніці виїмчастої емалі, ремінець зі шкіри, Hermes

Поповнення лінійки Little Lange 1: мануфактура A. Lange & Söhne обійшлася без місячного календаря (як в жіночій прем'єрі минулого року), але зробила ставку на колір. Характерні риси колекції Lange 1, на зразок великого вказівника дати на асиметричному циферблаті, представлені в нових відтінках. Винна, кавова і перлова моделі з гільйошованим циферблатом і ремінець зі шкіри алігатора тон-в-тон нагадують про палітру земного достатку на полотнах голландського відродження.

Годинник Little Lange 1, механізм з ручним заведенням, циферблат із золота, вказівник дати, ремінець зі шкіри алігатора, A. Lange & Söhne

Читайте також:

Белла Хадид в украшениях из новой коллекции B.zero1 Bulgari​

Бриллиантовое кружево: новинки коллекции Precious Chopard​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.