До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Christian Dior випустили нову сумку-бестселер

"Вона буде популярнішою, ніж Saddle-bag", – приблизно так відгукувалися про нову сумку Christian Dior перші щасливчики, які з нею ознайомилися. Називається новинка Montagne 30 (адреса штаб-квартири бренду – прим.ред.) і виконана вона з хромової шкіри теляти, рідкісного і благородного матеріалу, прикрашена застібкою кольору жовтого золота з ініціалами CD і тисненим написом, в якому увічнена адреса знаменитого паризького особняка, де б'ється серце Dior.

Дженніфер Лоуренс з новою сумкою Dior Montagne 30

Марія Грація К'юрі розповідає, що хотіла увічнити в ній елегантність 1960-х років, яка має абсолютно сучасний вигляд, але при цьому непідвладна швидкоплинним тенденціям.

Реклама

<b>Montagne30</b>

Виробляють нову Montagne 30 у Флоренції, де майстри вручну вирізають деталі з двох видів шкіри, збирають їх разом і вже в фіналі методом гарячого тиснення наносять заповітний напис Christian Dior. Саме ручна робота дає змогу контролювати якість кожної сумки на всіх етапах її створення.

<b>MontagneHowTo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.