До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Boucheron представив нові прикраси з колекції Quatre

Французький ювелірний Дім Boucheron уперше представив колекцію Quatre у 2004 році, і вона відразу стала знаковою для бренду. Впродовж багатьох років Quatre — ікона стилю не тільки для жінок, а й чоловіків. Ця унісекс-колекція постійно оновлюється й завдяки своїм скульптурним лініям та універсальному образу залишається близькою жителям великого міста. Цього сезону лінія поповнилася трьома новими кліпсами, підвіском і браслетом.

Quatre Boucheron

Чотири лінії, з яких складаються прикраси Quatre, являють собою чотири класичні архітектурні мотиви Boucheron: "грогрен", діамантова лінія, подвійний годрон і Clou de Paris. Новинки цього сезону запрошують міксувати ці мотиви з різними стилями в одязі. Кліпси Quatre Classique бренд пропонує носити як окремо, так і по дві або три відразу, комбінуючи їх з класичним образом або вбранням у рок-стилі залежно від настрою.

Реклама
Quatre Boucheron

Підвісок маленького розміру з жовтого, рожевого й білого золота з діамантами й PVD-покриттям можна поєднувати з простою курткою вільного крою, вдягненою на голе тіло, з діловим жакетом, сукнею максі й парою низьких чобіт. Браслет на витонченому ланцюжку з оновленої колекції Quatre найкращий вигляд матиме соло в образі. Ним можна з легкістю обіграти тренч із довгою спідницею зі складками, сукню кольору шампанського з джинсовою курткою або спортивні штани в поєднанні з кросівками й шоколадно-коричневою шкіряною курткою. Всі прикраси з нової колекції Quatre Boucheron дивіться в нашій галереї.

<b>Quatre Boucheron</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.