До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Александр Венг створив колекцію сумок для BVLGARI

Александру Венгу не звикати до викликів: цього разу дизайнер створив капсульну колекцію сумок для італійського ювелірного Дому BVLGARI, який зараз активно розвиває аксесуарну лінію.

Американському дизайнерові дали змогу переосмислити сумку Serpenti Forever Bag – і він представив три її інтерпретації. До капсульної колекції BVLGARI x Alexander Wang увійшли: місткий шопер, сатчел два-в-одному і Duette. Кожна з моделей представлена в кількох відтінках: молочному, чорному, ментоловому і з тваринним принтом.

Реклама

"В архіві BVLGARI я знайшов оригінальний виріб із зображенням зміїної голови 1960-х років, – каже дизайнер. – Це був своєрідний уклін грішній жінці, про яких я нерідко думаю і під час роботи над своїми колекціями". Обличчям колекції Венг вибрав Гейлі Бібер – дівчину з яскравою зовнішністю і сильним характером, яка зі змією BVLGARI точно зможе змагатися на рівних.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.