До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших сумок сезону весна-літо 2022

Колекції сезону весна-літо 2022 принесли багато цікавих новинок: від вишуканих bucket bag до сумок-браслетів і переосмислених портфелів. Vogue.ua зібрав наймодніші сумки цієї весни.

Сумка-відро

Реклама

Сумки-відра — яскравий зразок того, що витримало випробування часом. Натхнені дизайном XVI століття, в основі якого лежать сумки-мішки із зав’язками й бісером, моделі нового сезону відсилають саме до них. Знайти незвичайні аксесуари можна в колекціях Michael Kors Collection, Chloe, Versace, Louis Vuitton.

Сумка-браслет

Інноваційні аксесуари, що виконують функцію і прикраси, і сумки, наступної весни мають усі шанси стати головними зірками сезону, тому радимо придивитися до них уже нині. Шкіряні мініаксесуари, які треба носити на зап’ястку, представили Fendi, Chanel і Loewe. Останні пропонують носити їх ансамблями, увиразнюючи ніжний образ.

Кроше

Новий сезон прикрасив сумки актуальним плетінням кроше всіх кольорів і відтінків. М’які клатчі й тоути перегукуються з ажурним декором на взутті й одязі. Яскраві мішки можна знайти в колекціях Anna Sui, Chloe і Loewe.

Оверсайз

Об’ємні місткі сумки стануть найкращим доповненням весняних і літніх образів. М’які або структурні, принтовані або однотонні — вибір за вами. Дизайнери одностайні в одному: великокаліберні аксесуари здатні якщо не захопити модний Олімп, то однозначно розділити його з моделями розміру міні.

Портфель

Переосмислені портфелі знову полонили світ моди. Сумки, що ідеально пасують для офісних буднів і в які варто інвестувати цієї весни. Вільний внутрішній простір, безліч кишень і структуровані силуети поєднують у собі стиль і функціональність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.