До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 сумки, без яких не обійтися в сезоні весна-літо 2021

Сумка аксесуар, якого не буває забагато. Дівчата люблять міняти сумки, експериментуючи з їхнім зовнішнім виглядом і складаючи з ними цікаві ансамблі. Попри все різноманіття представлених моделей, на модній арені щосезону з'являються бренди, які привертають увагу чимось своїм. У цьому матеріалі ми вибрали три молодих бренди, що спеціалізуються на сумках, які будуть популярними в цьому сезоні.

На мінімумі

Мінімалізм уже давно не можна назвати просто трендом. Він став повноцінною філософією, яка має безліч послідовників і може видозмінюватися від сезону до сезону, але залишається вірною принципам чистоти, відсікаючи все зайве. Особливо ефектними є прямі лінії і відсутність зайвого декору на аксесуарах, перетворюючи сумки або взуття на повноцінні архітектурні об'єкти. З часу свого заснування в цьому напрямку працює український бренд LonaPrist, сумки якого привертають увагу лаконічним дизайном і монохромними елегантними відтінками. Навіть декоративні елементи в колекціях марки зроблені з математичною точністю.

Реклама

<b>Bag_Minimal</b>

Все сплетено

Ми вже писали про те, що сумка-кошик повертається кожного весняно-літнього сезону, але якщо класична версія у вас уже є, то можна цього разу придивитися до варіацій на тему. Так, італійський бренд Rubeus присвятив плетеним сумкам цілу колекцію, щоб кожна дівчина могла вибрати щось для себе. Їхня характерна риса поєднання солом'яного плетіння і високоякісної шкіри. Така гра фактур допомагає розширити функціональність плетених сумок, які нерідко асоціюються з пляжним відпочинком. Також в Rubeus роблять ставку на невеликий розмір і жорстку форму, що робить їх ідеальними супутницями і в місті, і на відпочинку.

<b>Bag_Straw</b>

Cучасне ретро

Модна індустрія постійно озирається назад у пошуках натхнення, але навіть такі напади ностальгії закінчуються винаходом чогось нового і цікавого. У сезоні весна-літо 2021 нью-йоркська модна марка Khaite вирішила переосмислити класичні ридикюлі на коротких ручках і з застібкою-фермуаром. Зірка останньої колекції зветься Agnes і натхненна елегантними сумками з 1960-х, проте виконана з властивим бренду стриманим підходом.

<b>Bag_Retro</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.