До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 оригінальних ідей, як носити обручку

Реінвестування – це нова ідея, яка останнім часом стає все більш популярною в ювелірних ательє. Її суть полягає в тому, що дизайнери придумують нові способи носити прикраси. Наприклад, обручки, якщо раптом трапилося розлучення або перстень просто перестав влаштовувати власницю своїм зовнішнім виглядом, а камінь такий милий серцю, що немає жодних сил з ним розстатись. Такі персні можуть легко перетворити в намиста, кафи та інші модні прикраси.

Обручальний перстень трансформований в ультрамодну сережку. Кафа Ana Khouri (біле золото і діаманти)
Дизайнер Джессіка МакКормак з часів роботи в Sotheby's зберігала любов до старомодної чарівності ювелірних виробів у вікторіанському стилі. Її складні прикраси дали нове життя унікальним камінням. Кольє Jessica McCormack (золото і діаманти)
Вигадливі бохо персні ідеальні для ролі нової сімейної реліквії. Персні Sirius від Elie Top (золото, срібло, діаманти)
Якщо в запасі є камінь гранування "груша", це кольє чудова ідея, як можна носити камінь в новому вигляді. Кольє Anita Ko (золото, діаманти)
Варіант для тих, у кого більше, ніж одна обручка. Перстень із золота Ek Thongprasert
Ще одна ідея, як реінвестувати один великий камінь і кілька меншого розміру. Кольє Yannis Sergakis (рожеве золото і діаманти)
Універсальна модель сережок підходить для будь-якого розміру каменів. Сережка Hadar Nornberg (біле золото і діаманти)
Просте гладке золото і центральний рухомий камінь у формі груші – ідеальний варіант для тих, хто не хоче розлучатися з обручкою, але жадає нових форм. Перстень Charm від Jade Trau (золото і діаманти)
Сказали "Згодна!", але не хочете носити перстень? Носіть діамант на тонкому золотому ланцюжку на зап'ясті. Браслет Jemma Wyne (золото і діаманти)

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.