До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить гурт Gorillaz

Влітку 2018 року в Києві відбудеться UPark Festival – один з найпопулярніших музичних фестивалів країни. Хедлайнером стане британська група Gorillaz, яка вперше приїде в Україну. Gorillaz виступлять в Києві 25 липня і напевно виконають свої хіти – Feel Good Inc., Clint Eastwood, Stylo, Rock The House.

Gorillaz

Нагадаємо, що на рахунку Gorillaz – статуетка Grammy за альбом Feel Good Inc. і рекордних 9 номінацій за інші роботи. В цьому році, через сім років затишшя, в квітні музиканти випустили новий альбом Humanz – пластинку, про яку після релізу говорив весь світ. У записі альбому взяли участь провідні і найактуальніші музиканти з усього світу – Benjamin Clementine, Grace Jones, Rag'n'Bone, Zebra Katz. Альбом Humanz тут же посів перше місце в чарті США і друге – в Ірландії та Великобританії, і також очолив топи iTunes в більш, ніж 60 країнах всьому світу.

Реклама

Продаж квитків на UPark Festival 2018 буде відкритий з 30 листопада 2017 року. Організатори обіцяють, що 25 липня в Києві Gorillaz влаштують шоу з інсталяціями та з використанням унікальних світло-візуальних технологій.

Читайте також:

Як нафарбуватися на музичний фестиваль

Що слухати на вихідних: 6 нових треків

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.