До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на вихідних: 6 нових треків

Міша Бондарев, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка цієї весни ввійшла до шортлиста престижної премії Webby Awards, підготував для Vogue.ua мікс із найкращої нової музики. Цього разу це шість найкращих треків цієї осені.

1. Nicolas Jaar, Will Epstein, Dave Harrington, Ian Sims – Ishmael

Цей трек Nicolas Jaar я почув у ефірі 20ft Radio вже після того, як побував на його київському концерті, і був здивований, що Джаар був причетний до створення цієї нуарної композиції. Той світ, з яким я познайомився на концерті, не мав жодного натяку на те, що в його творчості може бути щось подібне – немов приготоване спеціально для танцювальної версії радіопередачі "Музика для Вбивства".

2. Eblen Macari – Planetarios

Це всього лише частинка довготривалого треку мексиканського композитора Eblen Macari, який неймовірним чином поєднує ембієнт та народну музику. Те, як природньо Макарі переходить від атмосферних синтезаторних ландшафтів до мелодії на перетині афро-джазу та народної африканської музики, так і спонукає продовжувати сьогоднішню підбірку саме під сонячним звучанням Африки.

3. Chiwoniso Maraire – Zvichapera

Еталонна композиція для того, щоб відкрити для себе багатогранність звучання африканських голосів та інструментів. Закладаюся, що ви не зможете встояти перед чарівною, зворушливою до сліз мелодією та проникливим до мурашок чоловічим басом.

4. Mim Suleiman – Maso Maso

Один з "козирних" треків, який я приберіг для свого сету на вечірку 20ft Radio 4 листопада. Запрошую на цей захід усіх, хто читає це і чує цей неймовірний танцювальний трек. А тим, хто сумнівається, наполегливо рекомендую не пропускати, тому що такої мультижанрової вечірки вам в Києві більше не знайти!

5. Von Spar – Grazweiler IV

Гіпнотичні танці посеред космічної станції, яка перетинає час та простір – це ще один відтінок майбутньої вечірки, який вміло зафіксований у цьому треці.

6. Kelbas – Knowledge Rhyme

Трек Влада Зарічнюка – чудового хлопця, який протягом довгого часу працював у київській аптеці, з любов’ю давав корисні поради про здоров’я всім стражденним, а паралельно писав такі от чудові мрійливі мелодії. З цією композицією я хочу познайомити вас вже давно і, нарешті, я з трепетом дарую вам оцей діамант зі світу некомерційної української музики. Насолоджуйтесь!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.