До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська музика звучатиме для усього світу

Унаслідок російського вторгнення в Україну музиканти отримують багато запитів від колег з усього світу на виконання творів українських композиторів. Тому група українських музикантів та активістів, що складається з команд Лятошинський-клубу, Ukrainian Live Classic та Українського інституту. створила проєкт Ukrainian Scores, щоб презентувати електронну бібліотеку нот українських композиторів для всього світу. Долучитися до проєкту можна на сайті Ukrainian Scores.

Реклама

На знак солідарності з українцями, скориставшись ресурсом "Ukrainian Scores", ви можете отримати ноти творів українських композиторів та виконати їхню музику на підтримку України у своєму місті. На сайті розміщені твори лише тих композиторів, які надали згоду на вільне виконання своєї музики, а також тих творів, що вже є у вільному доступі. Команда професійних музикантів та менеджерів проєкту допоможе підібрати твори, проконсультує стосовно особливостей виконання. Партитури й партії українських симфонічних, камерних, вокальних, сольних творів буде передано для вільного користування світовим виконавцям, ансамблям та оркестрам, інституціям.

Організатори запрошують долучитися до цієї ініціативи виконавців, музикознавців та композиторів з метою збору нот і поширення цієї інформації. Надсилати партитури можно за формою на сайті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.