До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сестри Кардаш’ян-Дженнер перевтілилися на сучасних Spice Girls

Вперше після початку карантину сімейство Кардаш’ян-Дженнер возз'єдналося. П’ять сестер — Кім, Хлої, Кортні, Кайлі та Кендалл — поділилися із шанувальниками світлиною, на якій приміряють переосмислені образи Spice Girls — культової британської групи середини 1990-х, і заразом демонструють, що в сучасній попкультурі вони не менш впливові, ніж "перчинки" свого часу.

Деякі шанувальники все ж засумнівалися, що Кардаш’ян-Дженнер копіювали Spice Girls, однак певні паралелі таки очевидні, а Вікторія Бекхем, екссолістка групи, у себе в сторис навіть поцікавилася, а хто ж із них Posh Spice?

Реклама

Так, на думку фанатів, Кім Кардаш’ян, яка нещодавно перефарбувала волосся в червоний, зіграла роль Ginger Spice. Як і Джеррі Голлівелл у групі, вона вибрала образ у насиченому червоному відтінку. Молодшій із сестер фанати віддали роль Baby Spice через ніжно-рожевий відтінок волосся, Кендалл Дженнер порівняли із завжди активною Sporty Spice, яка обожнювала спортивний стиль, Кортні Кардаш’ян отримала від них титул Posh Spice завдяки зачісці на рівний проділ і довжині міні, а Хлої дістався вже образ Scary Spice. Саме в ньому багато хто помітив повний незбіг, але справжні фанати шоу Keeping Up With The Kardashians знають, що любов у Хлої до леопардового принту насправді не менша, ніж у Mel B.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.