До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ROXOLANA та Лів Шрайбер зібрали кошти для українських лікарень

Українські музиканти й далі роблять усе задля нашої якнайшвидшої перемоги. Співачка ROXOLANA, наприклад, повернулася зі США, де влаштувала кілька благодійних виступів. Метою подорожі був збір коштів на медичне обладнання для львівської лікарні Святого Миколая. Задля цього ROXOLANA виступила на благодійному заході у Вашингтоні, який вшановував жінок на війні.

Реклама
ROXOLANA та Лів Шрайбер

Чималий внесок зробив актор Лів Шрайбер та його ініціатива BlueCheck Ukraine, яка перевіряє благодійні організації, що працюють в Україні, і надсилає їм фінансування зі своїх глобальних пожертв. Нагадаємо, голлівудський актор і продюсер має українське коріння й нещодавно відвідував з благодійною місією Україну. "Я щаслива, що завдяки небайдужим людям нам вдалося зібрати кошти, на які буде придбано мобільний нейрохірургічний операційний стіл – це дуже потрібне зараз обладнання, адже за його допомогою можна проводити складні операції на головному та спинному мозку, – розповідає ROXOLANA. Нині навантаження на хірургічне відділення лікарні Святого Миколая дуже зросло, лікарі оперують дітей у три зміни бех вихідних, зокрема й діток, поранених від військових снарядів".

ROXOLANA у Вашингтоні

20 травня на запрошення Надзвичайного й Повноважного Посла України в США Оксани Маркарової ROXOLANA виступила на благодійному аукціоні сучасного українського мистецтва в Українському домі у Вашингтоні. Кошти, зібрані від продажу картин, підуть на протезування Наталії Степаненко та її доньки Яни, які отримали тяжкі поранення під час ракетного удару по вокзалу в Краматорську

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.