До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ready in LED: новий проєкт співачки Ольги Дібрової

Ready in LED запам'ятайте цю назву. Це новий електронний проєкт артистки Ольги Дібрової, яку добре знають ті, хто стежить за українською музикою. Оля Діброва, випускниця Київського інституту музики ім. Глієра, заявила про себе в 2012 році, коли стала солісткою популярної тоді групи Gorchitza. Пізніше був електронний дует DVOE, про який ми не раз писали. В цьому році артистка представляє свій новий проєкт Ready in LED, натхненний 80-ими, диско-музикою і сінтвейвом. Загадкова на перший погляд назва легко розшифровується: Ready in LED перифраз з "Lady in Red", відомої пісні Кріса де Бурга.

Перший сингл Ready in LED — танцювальний трек "Unreal I The Movie", на який Ольга разом з командою зняли психоделічне семихвилинне відео. Режисером став відомий кліпмейкер Mitti Misura — автор більшості знакових відео в кар'єрі Івана Дорна і кількох останніх кліпів The Hardkiss.

Реклама

Сюжет мініфільму побудований навколо вигаданої лабораторії "Capsule". Творець лабораторії (його грає директор клубу Closer Сергій Яценко) допомагає людям розкрити вищий потенціал у сновидіннях. Головна героїня у виконанні самої Олі занурюється в кілька різних інсталяцій-видінь, де попутно розкриває здібності до танців, співу, гри на піаніно і, нарешті, знаходить своє покликання.

Над образом Дібрової в кліпі працювала київська стилістка Ліза Джі. Він натхненний вісімдесятими і, зокрема, образом Майкла Джексона з кліпу "Thriller" (знятим у 1982 році): у відео Діброва з'являється в комбінезоні з екошкіри і плащі з латексу та прикрасах SOVA jewelry. Перший альбом Ready in LED — Unreal EP слухайте нижче:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.