До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Мій Дім" — новий трек сольного проєкту Мар’яни Головко SUOK

SUOK — це сольний проєкт співачки Мар’яни Головко, солістки формації "Nova Opera", добре відомої за операми "GAZ" і "IYOV". Сьогодні Мар’яна випустила трек "Мій Дім" — це її перша робота як самостійної аранжувальниці.

Реклама

"„Мій Дім" — це цілий всесвіт, що вміщується в погляді коханої людини", — каже Мар’яна Головко. Легкий і ніби відчужений саунд нового синглу ідеально збігається з тим сповільненим темпом, до якого раптово довелося перейти всьому людству останнім часом.

Маряна Головко

Мар’яна — одна з найяскравіших джазових співачок України й популярна музикантка, та авторський сольний проєкт має для неї особливе значення. В інтерв’ю Vogue.ua кілька місяців тому вона розповіла, що назву для нього запозичила з казки "Три товстуни" Юрія Олеші: так звали дівчину-циркачку, яка повела за собою революцію. "Я з великою повагою ставлюся до сміливості цієї маленької дівчинки Суок. І справа взагалі не в революції, а в її відвазі", — каже Мар’яна. Основа SUOK — джаз, фанк, соул і пронизлива поезія самої співачки, яка в SUOK проявила себе як тонка й талановита поетеса.

"Ця музика — мій маніфест за чистоту, правду, за чисту сльозу музики. Я бажаю кожному в цій країні, щоб він міг створювати ту музику, яку хоче". SUOK народився кілька років тому з виступу Мар’яни на фестивалі Джаз-Коктебель. Разом із Мар’яною над проєктом працює саундпродюсер Максим Смоголь. Нині співачка закінчує альбом і обіцяє випустити його наприкінці року. "Музику пишу дуже різну, як все моє творче життя. Суцільна еклектика... Та, сподіваюся, це й буде моєю особливою якістю", — каже Мар’яна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.