До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає діджей KENZIRO

Спеціально для Vogue UA модель і діджей Яна Кензіровська, відома як Dj Kenziro, склала список улюблених треків і розповіла про кожного з них.

DJ KENZIRO

1. Simon Says – Feel Me

Реклама

"Feel Me" французького продюсера Simon Says – це версія хіта британського дуету Blancmange, презентованого 1982 року. Цей трек є прекрасним прикладом злиття нового музичного віяння з постпанком і елементами диско. Електронний оригінал звучить божевільніше і набагато жорсткіший, а цей значно м'якший і мелодійніший, тому і грати його можна частіше.

2. Jamie Paton – Bizarre Feeling

Мені, як істинному фанату 80-х, постпанку і нью-вейва, цей трек відразу запав у душу. Послухайте і самі зрозумієте чому.

3. David Bowie – Ashes to Ashes

Мабуть, це улюблена пісня "інопланетної людини", що завжди була попереду свого часу, не визнавала ярликів і не боялась виділятися. У той час, як пісня малює обриси сінті-попа і диско, вона разюче оригінальна, меланхолійна і випромінює унікальний дух Боуї. А якщо вслухатися в текст – можна чітко побачити її спосіб прощання з епохою 70-х.

4. Boy Harsher – Country Girl

Boy Harsher – це електронний дует, який створює неймовірно інтенсивні, трохи моторошні танцювальні звуки. "Country Girl" звучить так, ніби його зробили ще 1986-го. У ньому чітко виражений яскравий бас, темний вокал і хтиві звуки синтезатора. Цей трек легко міг би бути саундтреком до high-end показу, до арт-хаусного кіно або просто заманити в червоний підвал, де можна відчути бездоганно усвідомлені вібрації між легким потоком звуку і болісно меланхолійним наспівом. У обох музикантів є бекграунд в кіно, і їх кінематографічний підхід, як на мене, дуже чітко транслюється в треках.

5. Boyd Jarvis – Music Got Me (Instrumental Version)

Це трек 1983 року, випущений американським продюсером Бойдом Джарвісом на лейблі Prelude Records. Джарвіса більше немає з нами, але після себе він залишив музику, яка завжди буде "поза часом". Що стосується "Music Got Me", то це шалено гармонійний, мрійливий і, як на мене, ідеальний хаус-трек.

6. Diva – La Nuit

Це перевидання на лейблі Discomatin. Такий собі французький бугі 80-х, шикарний, мелодійний, з красивим вокалом. Оригінально виконуваний Bordeaux і вперше випущений 1985 року.

7. Lindstrøm – Bungl (Like A Ghost) feat. Jenny Hval

Зазвичай, Lindstrøm в музиці проявляє себе в більш сонячному світогляді. А цей "гробний" настрій в треку робить "Bungl" більш інтригуючим, містичним і чаруючим. Готичне диско вищого калібру!

8. Floating Points – Nuits Sonores

Випущений Семом Шепардом під лейблом Eglo Records 2014 року. Мені важко сформулювати свої почуття і причини, чому мені подобається цей трек. У нього якась надзвичайно плаваюча музика, що проектує дуже індивідуальний діапазон звучання і текстуру душевних звуків, свіжість яких буде актуальною завжди.

9. Depeche Mode – Everything Counts

Це перший трек з їх третього альбому Construction Time Age, що вийшов 1983 року. Мені цікаво було дізнатися, що хлопці експериментували зі звучанням через використання технології семпліювання: записували звуки навколишнього світу і відтворювали їх за допомогою синтезаторів. А ритм пісні створений обробленими на драммашині ударними в поєднанні з семплами звуків, отриманих під час численних походів групи на будівництво. У пісні розповідається про продажність і лицемірство у всьому, що пов'язано з грошима. У підсумку все в стилі Depeche Mode: глибоко, з підтекстом, одночасно агресивно і прекрасно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.