До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA зіграє перший сольний концерт у 2021 році

27 серпня ONUKA зіграє перший у 2021 році сольний концерт у Києві. Потужний мікс електронної та етнічної музики з нового альбому KOLIR зазвучить зі сцени Київського міжнародного конференц-центру "Парковий".

У червні ONUKA випустила довгоочікуваний третій повноформатний альбом KOLIR. До нього ввійшли 10 треків, три з яких були добре знайомі слухачам: ліричний та інтимний сингл СЕАНС, присвячений страхам; сміливий, енергійний трек XASHI з потужним соціальним меседжем, і сучасна веснянка ZENIT.

Реклама

"У музичному сенсі цей альбом — симбіоз між першою класичною платівкою ONUKA і більш електронним релізом VIDLIK. Мені здається, цей альбом справді набув кольору. Він звучить так, як я „звучу" і почуваюся нині: іноді буваю жорсткою, бойовою, а іноді — ніжною мамою, яка співає колискову. У новому альбомі немає треків ані про пандемію, ані про війну, ані про екологію — про це ми вже багато сказали своєю музикою. Локдаун дав змогу більше зосередитися на своєму внутрішньому світі й писати про особисте", — розповідає лідерка гурту Ната Жижченко.

У дискографії гурту KOLIR також відзначився як альбом-відкриття: у ньому багато того, що гурт зробив уперше. Зокрема, уперше за восьмирічну історію ONUKA записано дует — композицію UYAVY було створено спільно з гуртом "ДахаБраха". Колаборація двох головних етногуртів країни — велика подія і насолода для шанувальників.

Ще один сюрприз — композиція SON. Її написав брат Нати, музикант Олександр Жижченко, 20 років тому. А тепер ONUKA записала її в супроводі народних інструментів, які надали ліричному треку масштабного й водночас тонкого звучання. У новому альбомі чимало соціальних меседжів, без яких неможливо уявити творчості ONUKA. Трек GUMA присвячений байдужості суспільства до людей з обмеженими можливостями. За словами Нати Жижченко, її улюблений трек в альбомі — TY. Текст Ната написала відразу після народження сина.

Гості зможуть першими наживо почути нові треки з альбому KOLIR, а також уже добре знайомі й улюблені пісні Time, Misto, Vidlik.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.