До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"О нас": дебютний кліп співачки Yarima

Yarima — нове ім’я в українській інді-музиці. Під псевдонімом ховається 18-річна Марія Коваленко з Полтавської області. Дебютний трек і кліп "О нас" Yarima випускає за підтримки гурту The Hardkiss: лідери групи Юлія Саніна і Вал Бебко — продюсери артистки-початківиці. Yarima — дівчина з гітарою, яка співає меланхолійні пісні про себе та власні хвилювання й страхи і, цілком можливо, незабаром змусить заговорити про себе.

Yarima — переможниця масштабного конкурсу гурту The Hardkiss і Pepsi, участь у якому взяли понад 1500 музикантів. Після перемоги Марія дістала приз — можливість співпраці із The Hardkiss у створенні мініальбому й можливість виступу на розігріві в гурту під час ювілейного шоу "Десять" на НСК "Олімпійський" у 2022 році.

Реклама

"YARIMA — це суміш гітарної та легкої електронної музики. Маша — дуже цікава дівчинка з гітарою в руках, — розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. — Пісню „О нас" Маша написала в 15 років і в нас із Валом були мінімальні правки до тексту й мелодії. Працюючи над аранжуваннями для майбутніх пісень Маші, ми постаралися максимально зберегти авторську стилістику YARIMA — це інтелектуальні тексти юної дівчини, загорнені в зрозумілу форму. Її легко й приємно слухати, але раджу вам максимально заглибитися в історії, які вона розповідає. У текстах Маші багато актуального й важливого".

Сингл "О нас" — відверта історія про найпотаємніші куточки людської душі, зізнається Yarima. "Люди навколо дедалі більше йдуть у негатив, живуть в упередженнях, нав’язуючи свої погляди іншим. Ми і є ці люди, які в поспіху життя думають тільки про себе. Чи можливо змінити цей світ ?! Не факт, але всім нам потрібно зупинитися й задуматися „про нас"".

Фото: Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.