До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове ім'я: експериментальний дует Astronata

Astronata – новий експериментальний дует, який складається з саундпродюсера Іллі Місюри (Dub Beans) і вокалістки Нати Сміріної, учасниці групи Pur:Pur. Перший трек під символічною назвою BeLoved музиканти представляють на британському лейблі Slime Recordings. У найближчих планах: вихід EP і презентація кліпу, створеного в Сан-Франциско.

Ната і Ілля познайомилися в соціальних мережах, коли співачка готувала новий трек Pur:Pur. Перша спільна робота під назвою Adam вийшла рік тому. Зі зв'язком 24/7 вони створювали музику для проекту Astronata (планували як сольний проект Нати), і не помітили, як випадково закохалися.

Реклама

"Коли записали перший трек Beloved, ще не усвідомлювала, що Astronata вже не сольний проект, як планувала спочатку, а дует. Коли зрозуміла, що без Іллі не хочу нічого робити, речі стали на місця. Любов, душа, щирість і чесність – все, як я люблю", – поділилася Ната.

Astronata

"Це крик душі, і гадки не мав, що робити далі з цим треком. Було сумно тому, що Нати не було поруч, скоріше не могло бути. І ці перепади динаміки композиції перегукувалися з перепадами інтенсивності моїх переживань", – продовжив Ілля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.