До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маніфест свободи й гедонізму в новому треку TVORCHI

Український електронний дует TVORCHI представив англомовний трек Living My Life з нового альбому, що вийде у вересні.

Living My Life — маніфест гедонізму, легкості і яскравих емоцій від життя й молодості. TVORCHI закликають кожного слухача не жити очікуваннями, не слухати інших, а бути тут і зараз, використовувати будь-яку можливість і далі втілювати мрії в реальність.

Реклама

Останнім часом здається, що гедонізм — неймовірна розкіш на тлі того, що відбувається у світі. Але Джеффрі й Андрій вважають, що варто починати знову радіти простим речам і тішитися життям. "Я особисто навчився насолоджуватися будь-якою миттю, доброю чи поганою, байдуже. У цьому ж і наше послання теж, — ділиться Джеффрі. — Living My Life — це особливий трек, який закликає всіх: і молодих, і літніх людей жити так, як хочеться, і любити так, як ніби завтра не настане".

За словами Андрія, суть гедонізму TVORCHI полягає в пошуку простих життєвих насолод, як швидких, так і довгочасних. Хлопці вважають, що дуже важливо отримувати ті приємності, які нам пропонує життя, тому що лихі часи будуть завжди, а добрі часи нам варто створювати самим. Такий вайб TVORCHI заклали у новий альбом, а Living My Life представили як лід-сингл, який передає суть майбутнього релізу.

"Цю пісню ми вибрали серед 13 треків нового альбому для того, щоб саме вона стала першою хвилею, яка б спрямовувала людей до нашої платівки, не подібної до тих, що ми випускали раніше. Вона ідеальна, для того щоб провести слухачів через інші наші музичні хвилі", — каже Андрій.

Цей трек, як і інші в новому альбомі, Джеффрі й Андрій Гуцуляк записали в умовах самоізоляції. Музиканти комунікували через Facetime і Telegram, записуючи свої партії кожен у себе вдома. "Спершу нам було не просто записувати треки окремо один від одного, — коментує Джеффрі. — Але ми досить швидко адаптувалися до цього процесу завдяки месенджерам. Саме так ми залишалися на зв’язку і ділилися ідеями, щоб зробити цей трек таким, яким він є тепер".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.