До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських презентував новий трек "Runway"

Восени Макс Барських презентував власний модний бренд Nick Vangard. А сьогодні музикант представляє електронний трек і відео "Runway" — під егідою проєкту Nick Vangard, у межах якого Макс не тільки випускатиме власну лінійку одягу, а й створюватиме експериментальну музику. "Runway" — це третій трек музиканта в стилі електро-хаус, який увійшов до майбутнього альбому "Industrial Habits".

Сам кліп "Runway" стилізований під справжній модний показ. Моделі демонструють зимові образи з першої колекції Industrial Habits Макса Барських, присвяченої шкідливим звичкам нічного міста. Кампейн для колекції створив Алан Бадоєв у колаборації з Trend Pazl.

Реклама

"Я завжди любив моду, але, на жаль, можливості добре вдягатися в дитинстві не було, — зізнався Макс Барських в інтерв’ю vogue.ua. — Зазвичай я доношував одяг брата. Але іноді, коли з’являлися якісь кишенькові гроші, ми з друзями ходили в секонд-генд. Ще я любив збирати вирізки із журналів. І, пам’ятаю, коли заробив перші гроші, купив тканину, пішов у майстерню з пошиття одягу, ми разом зробили лекала і зшили спідницю на подарунок моїй сестрі. Зараз усі накопичені ідеї й знання я втілюю в бренд NICK VANGARD".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.