До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lady Gaga проведе віртуальний концерт

Lady Gaga у співпраці зі Всесвітньою організацією охорони здоровя і Global Citizen проведе всесвітній віртуальний концерт.

Леді Гага
Леді Ґаґа

Співачка й актриса оголосила про концерт під час брифінгу ВООЗ, де розповіла, що минулого тижня допомогла зібрати 35 мільйонів доларів від декількох глобальних компаній на користь організації COVID-19 Solidarity Response Fund.

Реклама

"Ми дуже вдячні всім медичним працівникам у всій країні, які стикаються з COVID-19, — сказала вона. — Ця глобальна пандемія — катастрофа. Я дуже вдячна їм і молюся за тих, хто хворіє".

У межах онлайн-концерту One World: Together At Home ("Один світ: разом удома") виступлять Леді Ґаґа, Елтон Джон, Біллі Айліш, Ліззі, Кріс Мартін, Пол Маккартні, Стіві Вандер, Джон Ледженд, Девід Бекхем, Ідріс Ельба й багато інших. Ведучими шоу будуть Джиммі Феллон, Джиммі Кіммел і Стівен Кольбер. Концерт транслюватимуть 18 квітня о 20:00 (EST) на ABC, NBC, CBS та інших міжнародних мовниках, а також у соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter і YouTube.

Віртуальний концерт призначений не для збирання коштів, а для того, "щоб розповісти історії та відзначити передові спільноти, працівників охорони здоров’я та їхні акти доброти", наголосила Lady Gaga. Співачка також сподівається, що концерт "підтримає силу людського духу".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.