До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Антитіла" підтримуватиме дітей загиблих героїв

Гурт "Антитіла", учасники якого з перших днів повномасштабного вторгнення доєдналися до лав Територіальної оборони, запустив особливий благодійний проєкт. Фонд музикантів опікуватиметься дітьми загиблих воїнів зі 130 Батальйону Територіальної оборони, в якому до ротації служив лідер гурту Тарас Тополя разом з музикантами.

130 Батальйон Територіальної оборони

"Під час цієї жахливої війни найбільшу злість і розпач викликає усвідомлення саме того, що окупанти вбивають цвіт нації, – ділиться музикант Тарас Тополя. – Що діти залишаються без батьків. За кілька тижнів до ротації, перебуваючи ще в липні на нульових позиціях на півночі Харківщини, Братерство 130 Батальйону та гурт „Антитіла" вирішили підтримувати дітей загиблих Героїв 130-го батальйону до повноліття й далі, за потреби. В деяких родинах загиблих військових по четверо дітей... Ми шукатимемо можливості, щоб хоча б частково замінити собою батьківське плече. Заради кого ми боремося, якщо не заради них і їхнього майбутнього?".

Нагадаємо, "Антитіла" допомагають українським захисникам ще від початку 2014 року. За цей час їхня волонтерська команда зібрала, закупила, доставила, передала на фронт засобів військового й гуманітарного характеру на суму понад 30 млн грн. Перебуваючи на передовій, музиканти не забувають і про музику: так, нещодавно вони встигли записати спільний трек з британським співаком Едом Шираном.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.