До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ед Ширан та гурт "Антитіла" записали спільну пісню

Український гурт "Антитіла", учасники якого ще в лютому вступили до лав ТрО і нині перебувають у Харківській області, встигли записати спільний трек з британським співаком Едом Шираном. Це римейк треку 2Step з останнього альбому Ширана, у якому лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя співає українською. Знімання української частини кліпу тривало в Ірпені та Харківській області.

"Пропозиція від Еда попрацювати разом – це вияв саме тієї справжньої підтримки України, яку демонструє народ Великої Британії впродовж цієї війни, – розповідає Тарас Тополя. – Мільйони людей не лише на словах, а конкретними вчинками показують, як це по-справжньому обстоювати свої принципи, демократію і свободу. Здавалося б, просто спільна пісня, але наскільки це символічно. Написати й записати українські слова до пісні Еда виявилося досить складно в тих обставинах, у яких ми перебували. Окрім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували власні пісні, була під окупацією російських виродків. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу й незмінному співавторові та аранжувальнику багатьох пісень, ми впоралися зі своєю частиною".

Реклама
Тарас Тополя

В українському тексті пісні 2Step Тарас Тополя розповідає власну історію того, як для його родини почалася війна. Знімання тривало в Ірпені, Києві, а також у Харківській області, куди музиканти гурту "Антитіла" прибули в складі 130 батальйону територіальної оборони. Музиканти присвячують це відео пам’яті українського режисера Дмитра Маніфеста, життя якого обірвалося передчасно.


Ед Ширан

Усі кошти з монетизації відео на Youtube підуть на благодійність до Music Saves UA, проєкту Всеукраїнської асоціації музичних подій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.