До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні-2022"

Це офіційно: Україну на міжнародному пісенному конкурсі представить гурт Kalush Orchestra. Рішення ухвалено сьогодні, 22 лютого, на засіданні Організаційного комітету Національного відбору учасника від України на "Євробачення-2022". "Йо! Kalush Orchestra їде до Турина на „Євробачення-2022" представляти Україну, — написали в інстаграмі учасники Kalush Orchestra. — Нарешті це сталося, ми разом із Суспільним розв’язали всі важливі питання та готові разом привести Україну до успіху! Постійно бачимо й відчуваємо вашу підтримку. Глядацьке голосування це підтвердило — 1-ше місце від народу! Маємо велику честь представляти нашу державу! Обіцяємо, не підведемо".

Нагадаємо, під час Національного відбору гурт Kalush Orchestra посів перше місце згідно з глядацьким голосуванням, і друге — за сумарним підсумком голосів глядачів і суддів. Минулого тижня переможницю Національного відбору, співачку Аліну Паш дискваліфікували через скандал, пов’язаний з наданням фіктивної довідки про перетин адміністративного кордону з окупованим Кримом у 2015 році, яку сфальсифікувала команда співачки.

Реклама

Kalush Orchestra — новий проєкт українського гіп-гоп-артиста, родом з Калуша, Олега Псюка. До складу гурту, що розвиває реп з фольклорними мотивами й українську автентику, також увійшли мультиінструменталісти Ігор Діденчук, Віталій Дужик і Тимофій Музичук, а також диджей Килиммен і Джонні Дивний. В Італії гурт представить Україну з бадьорим гіп-гоп-гітом "Stefania".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.