До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Геть з України, москаль некрасівий": Jerry Heil випустила трек із семплом Вєрки Сердючки

Українська співачка Jerry Heil випустила трек, за основу якого взяла частину з виступу Вєрки Сердючки 2004 року.

"Трек з назвою „Jerry Heil feat. Вєрка Сердючка" завжди був моєю мрією, але й подумати не могла, що створю це під час війни! Відео „Геть з України, москаль некрасівий" матері українського стендапу Вєрки Сердючки надихнуло мене взяти цей фрагмент за семпл і створити пісню на славу сучасним козакам: Зеленському, Кіму та Арестовичу і, звісно ж, народові України", — написала Jerry Heil під відео в YouTube.

Реклама

Текст пісні #МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ — переосмислена версія української народної "Ой, на горі та й женці жнуть". У пісні Jerry Heil згадує найпопулярніших нині осіб в українському медіапросторі — президента Володимира Зеленського, губернатора Миколаївської ОДА Віталія Кіма, радника глави ОПУ Олексія Арестовича й воїнів ЗСУ. Також співачка згадує й воєнні історії, що викликали резонанс у суспільстві, – як роми вкрали в окупантів танк і як жінка з балкона збила ворожий дрон за допомогою банки із закрутками. Відео до треку зроблено з епізодів культового мультфільму "Козаки".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.