До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джастін Бібер випускає новий альбом

Мабуть, найкращий подарунок своїм фанатам до свят зробив Джастін Бібер. Канадський співак оголосив про величезне турне 2020 року і вихід нового сольного матеріалу вперше з 2015 року. Про це він заявив у соціальних мережах, так почав масштабну кампанію під гештегом #Bieber2020.

До березня 2019 року співак переконливо розповідав, що він відпочиває від музики і використовує час, щоб знайти і пізнати себе. Після невеликої перерви Бібер заявив, що готовий випустити нову музику в обмін на 20 мільйонів вподобань під постом в Instagram. І ось, напередодні Різдва, Бібс поділився коротким тизером, до якого увійшли деталі майбутньої документальної серії і дати туру. Відео також анонсує його сингл Yummy, який виходить 3 січня.

Реклама

"Як люди ми недосконалі. Моє минуле, мої помилки, все те, через що я пройшов... я вірю, що я саме там, де я повинен бути, і Бог тримає мене там, де він хоче, – каже співак у відео. – Я відчуваю, що цей альбом відрізняється від попередніх як мінімум тому, що я почуваюся інакше. У всіх нас різні історії. Я схвильований, щоб поділитися своїми".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.