До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Die my Love Die: Ірена Карпа випустила новий кліп

Письменниця і фронтвумен гурту QARPA Ірена Карпа нечасто тішить слухачів новою музикою, але це завжди неочікувано і яскраво. Сьогодні QARPA представляє кліп на англійськомовну пісню Die my Love Die, яку присвячує будь-якому звільненню від нещасливих стосунків. Атмосферне чорно-біле відео, в якому Ірена плаче на березі холодного Північного моря, знято цієї зими в Гаазі.

Die my Love Die буде зрозумілою кожному, хто коли-небудь зазнав токсичних стосунків, каже Карпа. "Знецінення від близької людини, намагання вразити байдужого партнера чи партнерку, заслужити недоступну любов. Пісня про те, що рано чи пізно варто сказати собі „досить". Перестати давати черговий „останній шанс" тому чи тій, хто просто не здатен тебе полюбити. Історія звільнення. Самостійного відсікання внутрішнього паразита, що випиває з нас життя".

Реклама

Назву пісні Карпа запозичила в подруги, аргентинської письменниці Аріани Гарвіц, книжка якої незабаром з’явиться в українському перекладі із жорсткішим титром — "Здохни, коханий".

Ірена Карпа

Над атмосферним кліпом працювала українська команда, що нині живе в Нідерландах: режисерка — фешн-фотограф Альона Афанасьєва, а стилістом кліпу стала Олена Чередникова. Знімання тривало взимку. "Напередодні зйомок, 1-го січня, я за місцевою традицією, купалася в морі. Тому зніматися в сорочці на голе тіло чи лежати на холодному піску, коли попри тебе ходять люди в пуховиках і шапках, вже якось було й не страшно", — говорить письменниця.

Фото: Альона Афанасьєва

Стиль: Irina Kolisnyk

Мейкап: Олена Чередникова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.