До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Coldplay виступив з українським дитячим хором

Дитячий український музичний колектив з Дніпра Color Music виступив разом з британським гуртом Coldplay під час їхнього концерту в Берліні.

Маленькі українці з Color Music заспівали разом з Крісом Мартіном гіт Coldplay й одну з найулюбленіших пісень соліста — Something Just Like This. Мартін вийшов на сцену з українським прапором, а на руці мав синьо-жовту пов’язку. На концерті було приблизно 60 тисяч глядачів.

Реклама

"Дякую, що прийшли попри трафік, ковід, проблеми з економікою, попри війну. Усе це безумство, що відбувається. Оскільки зараз в цьому місці зосереджена любов від німців, я подумав, що ми можемо зробити щось інше. Ми зустріли дітей з України. Це дитячий хор. Але спершу я хочу висловити компліменти німцям, що приймають людей, які опинилися в біді. Німці подають приклад для всього світу. Ми дякуємо вам за допомогу", – заявив Кріс Мартін зі сцени.

Виступ Coldplay з українським дитячим хором Color MusicPhoto: @stevieraegibbs, @coldplay

Британський гурт Coldplay також опублікував у своєму Instagram кадри з концерту в Берліні – із солістом та українськими дітьми. Музиканти позначили в дописі сторінку дитячого хору.

Кріс Мартін та Coldplay не вперше продемонстрували солідарність з Україною та українським народом. Напередодні концерту в Берліні британський гурт виступив у Варшаві й українською мовою виконав гіт гурту "Океану Ельзи" — "Обійми" — разом з українським музикантом Romario Punch.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.