До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Coachella 2020: список хедлайнерів фестивалю

Організатори фестивалю музики та мистецтв Coachella Valley представили повний склад учасників 2020 року. Хедлайнерами стали Rage Against The Machine, Тревіс Скотт і Френк Оушен, які виступлять у п'ятницю, суботу та неділю.

Фестиваль популярної музики, який щороку відбувається в Empire Polo Club в Індіо, штаті Каліфорнія, проходитиме протягом двох вихідних: з 10 по 12 квітня та з 17 по 19 квітня.

Реклама

Rage Against the Machine відкриє вихідні з виступами 10 і 17 квітня. Рок-гурт очолив перший щорічний музичний фестиваль Coachella 1999 року й знову виступив через 8 років, 2007-го. Тревіс Скотт повинен виступити 11 і 18 квітня. Френк Оушен заспіває свої серенади в неділі, 12 і 19 квітня.

До лайн-апу також увійшли безліч інших популярних артистів, серед них: Calvin Harris, Charli XCX, Megan Thee Stallion, Lil Nas X, DaBaby, Flume, Лана Дель Рей, FKA twigs, Дензел Каррі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.