До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на вихідних: 5 треків, аби зустріти осінь

Міша Бондарев, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка цієї весни увійшла до шорт-листа преcтижної премії Webby Awards, підготував для Vogue.ua мікс з найкращої нової музики. Цього разу це 5 треків для того, аби зустріти осінь гідно.

1. Настя Вакуум – Я иду тебя искать

Композиція вже неіснуючого проекту "Настя Вакуум". Мені подобається, як по-осінньому меланхолійно звучить цей трек, і я вирішив поєднати його з віршем Арсенія Тарковського "Вот и лето прошло...", щоби сумнівів щодо настання осені не лишалося.

2. Carmen Villain, Jenny Hval – Borders

Туманний, немов осінній ранок, новий трек Carmen Villain і Jenny Hval.

3. Fantastic Twins – The New You

"The New You" я почув у міксі Сергія Тарановського, який зведений спеціально для показу нової колекції Івана Фролова. Мені подобається перша частина, в якій звучать в унісон параноїдальний синтезаторний дроун та вокал, подібний до оперного, і те, як це переходить в повну містики дискотеку.

4. Оркестр В. Людвиковського – "Грустные Дожди"

Мелодія "Грустные Дожди" у виконанні оркестру Людвиковського здатна активувати ті важелі в свідомості, які відповідають за осінню світлу тугу.

5. Nina Simone – Don’t Let Me Be Misunderstood

Ця пісня Ніни Сімон відмінно підійде для проведення сирих осінніх вечорів у компанії міцного напою. Бажаю вам з гідністю провести цей чарівний сезон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.