До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Alyona Alyona випустила кліп "Сумно" — він присвячений жінкам, які постраждали від насилля

Alyona Alyona й далі торкається найгостріших соціальних тем у своїй творчості. Її новий кліп "Сумно" присвячений жінкам, які постраждали від насилля. У кліпі знялася Анастасія Лугова — дівчина, історія якої півтора місяця тому сколихнула всю країну: у ніч на 1 серпня на Анастасію напали в потязі "Маріуполь—Київ" і намагалися зґвалтувати. "Настя — головна героїня мого нового відео „Сумно". Та сама дівчина, на долю якої випало випробування, — розповідає Alyona Alyona. — Ця історія вражає в саме серце. Ця історія для тих, хто потрапляв у таку ситуацію або стикався з подібними проблемами. Вона вчить нас: не мовчіть!"

Разом з кліпом Alyona Alyona зі своєю командою запускає соціальний проєкт. Вона пропонує всім, хто постраждав від насилля, ділитися своїми історіями під гештегом #Сумнотак #немовчипронасилля. "Більшість боїться говорити про насилля, — запевняє артистка. — Тому для мене великим учинком стала згода Анастасії взяти участь у зніманні, тому що вона як ніхто розуміє сенс мого тексту. Вона не мовчала! І я закликаю кожну людину, яка пережила насилля або стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.