До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

alyona alyona випустила кліп про булінг

"У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються в пам'яті". Зірка українського хіп-хопу alyona alyona саме цією фразою місяць тому розпочала серію публікацій в Instagram, присвячених гострій соціальній проблемі – дитячому та підлітковому цькуванню. У школі з неї самої часто глузували, тому alyona alyona не з чуток знає, якими жорстокими можуть бути деякі діти. Зараз вона відкрито говорить про це та закликає людей не залишатися байдужими.

Логічним продовженням став новий кліп виконавиці під назвою "Булінг". Зйомки відео відбувались в одній з українських шкіл, в покинутій будівлі, і біля метро "Виставковий центр", а режисером став DELTA ARTHUR. Компанія підлітків-розбіяк знущається над особистостями, що не такі як всі, а alyona alyona у різних образах захищає їх. Вона показує, що їхня "незвичайність" – абсолютно нормально. alyona alyona з'являється в відео в ролі школярки з косичками, брутальної фанатки панку, дівчини-готки і баскетболістки, так приміряє на себе різні соціальні типажі.

Реклама

Також alyona alyona закликає ділитися своїми відвертими історіями на цю тему під гештегом #освiживпевненiсть.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.