До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліна Паш представить Україну на конкурсі "Євробачення – 2022"

Співачка Аліна Паш стала переможницею Національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення" – в італійському Турині вже у травні вона представить Україну з ліричною піснею "Тіні забутих предків", в якій поєднує мелодійну лірику, реп та національні мотиви. Пісня написана українською та англійською мовами.

Алина Паш – победительница национального отбора конкурса "Евровидение – 2022"Аліна Паш

"Тіна Кароль сказала мені, що була здивована, коли дізналася, що я виконуватиму не R&B або хіп-хоп, завдяки яким мене знає глядач. Зараз саме така музика йде з мого серця і мені не буде соромно за неї, стоячи на сцені в Турині. Це доросле і впевнене посилання, яке я готова донести зараз світу", – розповіла Аліна Паш після виступу.

Реклама

Користувачі соціальних мереж уже встигли порівняти схожість Аліни Паш із Ларисою Кадочниковою – виконавицею головної ролі у стрічці "Тіні забутих предків" Параджанова.

Кадр із фільму "Тіні забутих предків"

Нагадаємо, що Аліна Паш – яскрава та самобутня співачка із Закарпаття. За її плечима велика професійна кар'єра: з 13 років Аліна брала участь у вокальних конкурсах, була у складі гуртів "Real O" та "Гарячий шоколад", працювала на бек-вокалі гурту "СКАЙ" та співачки Ірини Білик. Сольна кар'єра Аліни розпочалася у 2018 році з автентичною композицією "Бітанга". Іронічна й прямолінійна співачка Аліна Паш певною мірою символізує нову Україну: сміливу і модну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.