До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Адель випустила перший сингл за шість років

Після тривалого шестирічного затишшя Адель знову повертається до творчості. Сьогодні британська співачка представила шанувальникам новий сингл Easy On Me. Пісня присвячена важкому періоду в житті Адель — її розлученню із Саймоном Конецьким. Разом з прем’єрою нової композиції на Youtube співачки вийшов кліп. Його зняв Ксав’є Долан, який раніше працював над кліпом на трек Hello. Наполовину чорно-білий, наполовину кольоровий ролик показує стан Адель на той час, коли вона вирішила поставити себе на перше місце й більше не почуватися винною. За 10 годин відео подивилася рекордна кількість людей — 15 мільйонів.

"Для мене немає нічого сильнішого, ніж возз’єднання артистів після тривалих років розлуки. Я змінився й Adele змінилася. І це можливість оспівати те, як ми розвивалися і як залишилися відданими головним темам у нашій творчості. Все те саме, але по-іншому", — поділився Долан. Нагадаємо, що новий студійний альбом співачки "30" вийде 19 листопада 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.