До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Листівки з Риму: суперсучасний готель Ripa Roma

Ripa Roma – дуже сучасний готель у найбільш автентичному районі Рима, Трастевере.

Мінімалістичний дизайн з яскравими акцентами – візитна картка "архітектурного поета", титулованого італійського архітектора і дизайнера Сімоне Мікелі

Трастевере – найбільш фотогенічний відрізок Риму. За повитими плющем фасадами ховаються затишні дворики, де не змінилося практично нічого за останні 50 років; модні ресторани перемежовуються з дешевими забігайлівками: черга в останніх виявиться довшою, а спагетті cacio e pepe – смачнішим. Тут багато іноземців, але ще більше місцевих, і якщо поставити собі за мету live like locals, то жити треба неодмінно тут, на західному березі Тибру.

Реклама
Тераса в Junior Suite з видом на місто

Пожити як місцеві, тільки з великим комфортом, можна в бутик-готелі Ripa Roma. У сірому 7-поверховому будинку у стилі баугаус можна вибрати один з 199 номерів шести різних категорій. С'юти на останньому поверсі проектував італійський дизайнер і архітектор Сімоне Мікелі. За свій фірмовий футуристичний, практичний і функціональний стиль, в основі якого – чіткі лінії і мінімалізм, він був не раз нагороджений міжнародними преміями, а сам себе називає не інакше як "архітектурним поетом". Площа номерів тут трохи більша стандарту, майже в кожному є балкон з видом на Тибр, у ресторані Ripa Place є колекція місцевих вин, а консьєржі раді порадити місця з найсмачнішими закусками, фотогенічними двориками і найправильнішою панакотою. Як не дивно, все найкраще виявиться буквально за рогом.

<b>RipaRoma</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.